رمز گشایی از اسم شعیب بن صالح
شعیب بن صالح همان مردی است که مدتی قبل از ظهور حضرت بقیةالله(عج)در ایران ظاهر میشود و با فرماندهی نیروهای ایرانی به رهبری جناب سیدخراسانی با لشکر سفیانی در عراق به نبردی سنگین میپردازد و آن را مضمهل میکند.مردی ریزنقش(النحیل)، گندمگون(الأسمر) با محاسن کم رویش(خفیف اللحیة) که پس از ظهور حضرت مهدی(عج) توسط ایشان به فرماندهی کل سربازان ایشان منصوب میگردد و افتخار فتح قدس را پیدا میکند.
پرواضح است که به دلیل سنگین بودن امتحان الهی شعیب بن صالح نامی رمزی میباشد که باید در موقع خود توسط منتظران رمزگشایی گردد.
با توجه به نشانه هایی که برای این شخصیت ذکر شده و قرائن بسیار دیگر، به اعتقاد ما آقای دکتر احمدی نژاد همان شعیب موعود میباشند.بنابراین در این مقاله سعی شده تا جایی که عقلمان میرسد از «شعیب بن صالح» رمزگشایی کنیم.
الف)شعیب از نظر لغوی:
شعیب کلمه ای عربی است که از ریشه شعب به معنای مردم گرفته شده است.کسانی که به زبان عربی آشنایی دارند به خوبی میدانند که وزن«فُعَیل» برای تصغیر اسم به کار میرود.در حقیقت ریشه«شعب»وارد وزن«فُعَیل» شده و کلمه «شُعَیب» را میسازد. تصغیر اسمها در عربی به منظور مختلفی به کار میروند.یکی از پرکاربرد ترین آنها برای «تحبیب» است که شعیب هم به همین دلیل مصغر شده است.
بنابراین شعیب از نظر لغوی به معنای فردی مردمی و محبوب است.
مردم عاشقانه رئیس جمهور محبوبشان را در بر میگیرند
ب)تطابق عجیب ویژگیهای حضرت شعیب(ع) در قرآن با دکتر احمدی نژاد:
1. حضرت شعیب(ع)،مردی از جنس مردم:حضرت شعیب(ع) از انبیاء بزرگ الهی است که در سوره های هود،اعراف،عنکبوت، شعراء و قصص درباره ایشان آیاتی ذکر شده.یکی از چیزهایی که در آیات مربوط به ایشان توجه افراد را به خود جلب میکند اینست که هرجا از برانگیخته شدن ایشان به سمت قوم مدین(نام قوم حضرت شعیب(ع))سخن به میان آمده از ایشان به عنوان برادر آن قوم یاد شده است.به آیات زیر توجه کنید:
وَ إِلىَ مَدْیَنَ أَخَاهُمْ شُعَیْبًا.....(اعراف/85)و به سوی (قوم)مدین برادرشان شعیب را فرستادیم.....
(هود 84)
وَ إِلىَ مَدْیَنَ أَخَاهُمْ شُعَیْبًا قَالَ یَاقَوْمِ اعْبُدُواْ اللَّهَ.....
و به سوی(قوم)مدین برادرشان شعیب را فرستادیم. گفت ای قوم من خدارا بپرستید......
وَ إِلىَ مَدْیَنَ أَخَاهُمْ شُعَیْبًا فَقَالَ یَاقَوْمِ اعْبُدُواْ الله.....(عنکبوت36): و به سوی(قوم)مدین برادرشان شعیب را فرستادیم. گفت ای قوم من خدارا بپرستید......
آنطور که بنده در تفاسیر دیده ام دلیل اینکه از حضرت شعیب به عنوان برادر یاد شده این است که ایشان پیامبری بوده که از متن مردم برانگیخته شده.بر خلاف برخی از پیامبران مانند حضرت رسول(ص) که از خانواده بزرگان بنی هاشم بودند ویا حضرت ابراهیم(ع)که عموی ایشان از اشراف بود ویا حضرت سلیما ن(ع)و.....
در حقیقت این آیات بیانگر صمیمیت زیاد میان حضرت شعیب(ع) و قوم ایشان است.
همانطور که همه میدانیم شعار انتخاباتی آقای احمدی نژاد مردی از جنس مردم و فرزند ملت بود. ایشان فردی هستند که به هیچ جناح سیاسی خاصی وابستگی ندارند و به طور کامل از متن مردم برآمده اند. رابطه ایشان با مردم بسیار صمیمانه است.همانطور که بارها تصاویر آن را دیده ایم؛ایشان به گونه ای در میان مردم حضور پیدا میکنند که انگار نه انگار شخص دوم مملکت اند.
2.جلوگیری از توزیع ناعادلانه منابع بین مردم،از رسالتهای اصلی حضرت شعیب(ع):کسانی که با قصص انبیاء در قرآن آشنایی دارند به خوبی میدانند که هر جا در قرآن سخنی از حضرت شعیب(ع) به میان آمده به نظر میرسد که یکی از بزرگترین رسالتهای ایشان اعتراض به نحوه توزیع ناعادلانه اقتصادی است.به آیات زیر توجه کنید:
«وَ إِلىَ مَدْیَنَ أَخَاهُمْ شُعَیْبًا قَالَ یَاقَوْمِ اعْبُدُواْ اللَّهَ مَا لَکُم مِّنْ إِلَاهٍ غَیرُْهُ قَدْ جَاءَتْکُم بَیِّنَةٌ مِّن رَّبِّکُمْ فَأَوْفُواْ الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ وَ لَا تَبْخَسُواْ النَّاسَ أَشْیَاءَهُمْ وَ لَا تُفْسِدُواْ فىِ الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا ذَالِکُمْ خَیرٌْ لَّکُمْ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِین»
و بر مردم مدین برادرشان شعیب را فرستادیم. گفت: اى قوم من، اللَّه را بپرستید، شما را خدایى جز او نیست، از جانب پروردگارتان نشانهاى روشن آمده است. پیمانه و ترازو را تمام ادا کنید و به مردم کم مفروشید و از آن پس که زمین به صلاح آمده است در آن فساد مکنید، که اگر ایمان آوردهاید، این برایتان بهتر است.(اعراف85)
وَ یَاقَوْمِ أَوْفُواْ الْمِکْیَالَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ وَ لَا تَبْخَسُواْ النَّاسَ أَشْیَاءَهُمْ وَ لَا تَعْثَوْاْ فىِ الْأَرْضِ مُفْسِدِین
اى قوم من، پیمانه و ترازو را از روى عدل، کامل ادا کنید و به مردم چیزهایشان را کم مدهید و چون تبهکاران در زمین فساد مکنید(هود85)
أَوْفُواْ الْکَیْلَ وَ لَا تَکُونُواْ مِنَ الْمُخْسِرِینَ-
وَ زِنُواْ بِالْقِسْطَاسِ الْمُسْتَقِیم
وَ لَا تَبْخَسُواْ النَّاسَ أَشْیَاءَهُمْ وَ لَا تَعْثَوْاْ فىِ الْأَرْضِ مُفْسِدِینَ
پیمانه را تمام بپردازید و کمفروشى مکنید
و با ترازوى درست وزن کنید
به مردم کم مدهید و بىباکانه در زمین فساد مکنید(الشعراء 181-183)
همانطور که مشاهده میکنید حضرت شعیب(ع) بارها نسبت به ناعادلانه بودن وضع اقتصادی جامعه،به مرفهین آن هشدار داده و سعی در اصلاح آن نموده است.
اما تجلی این روحیه در جامعه ما در دولت آقای دکتر احمدی نژاد رخ داد.به طور عمده این روحیه عدالت محوری در زمینه اقتصادی در این دولت را میتوان به دو بخش عمده تقسیم کرد:
آ)هدفمند کردن یارانه ها: توزیع عادلانه منابع بین مردم؛شسته رفته ترین تعریفی است که میتوان درباره این طرح کرد.امروز،توزیع منابع در جامعه بسیار ناعادلانه است.دهکهای بالای جامعه چندین برابر دهکهای پایین از یارانه های دولتی بهره مند میشوند.طرح هدفمند کردن یارانه ها که بزرگترین و سنگینترین طرح اقتصادی نیم قرن اخیر در کشور است برای پایان دادن به این وضع ناعادلانه تدوین شده است.دکتر احمدی نژاد از همان ابتدای اعلام کاندیداتوری ریاست جمهوری در سال 1384 نسبت به وضع ناعادلانه اقتصادی در جامعه معترض بوده و اجرای طرح توزیع عادلانه منابع را جزو اولویتهای خود برمیشمرد.گویی این آیه که حضرت شعیب خطاب به قوم خود گفت در کلام ایشان متجلی گشت که:« وَ زِنُواْ بِالْقِسْطَاسِ الْمُسْتَقِیم
وَ لَا تَبْخَسُواْ النَّاسَ أَشْیَاءَهُمْ وَ لَا تَعْثَوْاْ فىِ الْأَرْضِ مُفْسِدِینَ»
.مقام معظم رهبری هم در دیدار با هیئت دولت در سال 1384 از آقای احمدی نژاد به خاطر شعار عدالت محوری دولت نشکر و قدردانی کردند.
سرانجام لایحه هدفمند کردن یارانه ها پس از دهها هزار ساعت-نفر کار کارشناسی توسط دولت به مجلس تحویل داده شد و پس از کش و قوسهای بسیار زیاد بین دولت و مجلس،تصویب شد.این در حالی است که در دولت گذشته با وجود اینکه توسط مجلس در اجرای این طرح به دولت اختیار کامل داده شده بود؛اما به دلیل سنگین بودن آن،عملی نشد.
ب)مبارزه با مفاسد اقتصادی: یکی از درخشانترین برگهای دولت آقای احمدی نژاد مبارزه با مفاسد اقتصادی،باندهای ثروت و قدرت ودست اندازان به بیت المال مسلمین است.بسیاری از کارشناسان بر این عقیده اند که یکی از علتهایی که برخی از خواص با احمدی نژاد دشمنی میکنند جلوگیری ایشان از دست اندازی آنها به بیت المال است.مقام معظم رهبری در دیداری با هیئت دولت فرمودند:روش این دولت به گونه ای است که اگر کسی بخواهد به بیت المال دست اندازی کند دچار وحشت میشود. اوج این روحیه در مناظره تاریخی دکتر با موسوی متجلی شد که دکتر در آن بدون ذره ای ترس به افشاگری علیه دست اندازان به بیت المال پرداخت.
دکتر احمدی نژاد:طبق برآوردی که کردیم؛دولت باید دو سوم انرژی خود را به طرح تحول اقتصادی اختصاص دهد، اما با این حال ما مصممیم این طرح را عملی کنیم.
3.تهمت دروغگویی به حضرت شعیب(ع): مرفهین مدین که سخنان حضرت شعیب(ع) را بر خلاف منافع خود میدیدند نسبت دروغگویی را به ایشان وارد کردند و بر آن اصرار ورزیدند.آیات زیر به خوبی بیانگر این مطلب است:
الَّذِینَ کَذَّبُواْ شُعَیْبًا کَأَن لَّمْ یَغْنَوْاْ فِیهَا الَّذِینَ کَذَّبُواْ شُعَیْبًا کاَنُواْ هُمُ الْخَاسِرِین
آنان که شعیب را به دروغگویى نسبت دادند، گویى که هرگز در آن دیار نبودهاند.[طبق تفسیر المیزان این نشانه وطن فروشی مخالفان شعیب(ع)است] آنان که شعیب را به دروغگویى نسبت دادند خود زیان کردند. (اعراف-92)
وَ مَا أَنتَ إِلَّا بَشَرٌ مِّثْلُنَا وَ إِن نَّظُنُّکَ لَمِنَ الْکَاذِبِین
تو نیز بشرى همانند ما هستى و مىپنداریم که دروغ مىگویى(الشعراء-186)
هنوز یادمان نرفته که چقدر به جناب آقای احمدی نژاد تهمت دروغگویی زدند.جریان مخالف ایشان شعار«مرگ بر این دولت مردمفریب»را جزو شعارهای اصلی خویش قرار داد.میرحسین موسوی در برنامه های تبلیغاتی خود که از صدا و سیما پخش میشد صراحتا دکتر را دروغگو مینامید.مخالفان آنقدر بر طبل این تهمت کوبیدند که خود آقای احمدی نژاد به کنایه گفت:آنقدر احمدی نژاد را دروغگو خطاب کرده اند که اگر گفت ماست سفید است بدانید که دروغ میگوید و ماست سیاه است!
4.مخالفان حضرت شعیب(ع) ادعا میکردند که برنامه ها و سیاست های ایشان بسیارزیانبار است:
مخالفان حضرت شعیب(ع) برای اینکه مردم را از پیروی ایشان باز دارند ادعا میکردند که هر کس از شعیب پیروی کند زیانکار خواهد بود:
وَ قَالَ المَْلَأُ الَّذِینَ کَفَرُواْ مِن قَوْمِهِ لَئنِِ اتَّبَعْتُمْ شُعَیْبًا إِنَّکمُْ إِذًا لَّخَاسِرُون
مهتران قومش که کافر بودند، گفتند: اگر از شعیب پیروى کنید سخت زیان کردهاید(اعراف-90)
320000 تیتر نادرست به منظور تخریب دولت و شخص رئیس جمهور در مدت تنها 4سال در روزنامه ها و سایتهای زنجیره ای یک هدف را دنبال میکردند و آن هم اینکه وانمود کنند که وجود رئیس جمهوری مانند احمدی نژاد برای کشور ما جز ضرر و زیان نمیتواند به ارمغان بیاورد.این رسانه های زنجیره ای آنقدر فضا را سیاه کردند که مقام معظم رهبری فرمودند:این فضای بی بندو باری سیاسی به وجود آمده علیه دولت چیزی نیست که خداوند به همین سادگی آن را ببخشد.
کافی است تنها یکبار به رسانه های حافظ منافع استکبار رجوع کنید و ببینید همانهایی که در طول دو قرن هر ظلم و ستمی که میتوانستند به ملت ما تحمیل کردند؛حال چگونه قربان چشم و ابروی مردم ایران میروند و سیاستهای دولت را زیانبار میخوانند و مردم را از آنها بر حذر میدارند.
هجمه گسترده رسانه های دشمن علیه دکتر احمدی نژاد
5.خرافاتی خواندن حضرت شعیب(ع) توسط مخالفین:به آیه زیر توجه کنید:
قَالُواْ یَشُعَیْبُ أَ صَلَوتُکَ تَأْمُرُکَ أَن نَّترُْکَ مَا یَعْبُدُ ءَابَاؤُنَا أَوْ أَن نَّفْعَلَ فىِ أَمْوَالِنَا مَا نَشَؤُاْ إِنَّکَ لَأَنتَ الْحَلِیمُ الرَّشِید
گفتند: اى شُعیب، آیا نمازت به تو فرمان مىدهد که ما آنچه را پدرانمان مىپرستیدند ترک گوییم، یا در اموال خود آن چنان که خود مىخواهیم تصرف نکنیم؟ به راستى تو مردى بردبار و خردمند هستى(هود-87)
واضحترین چیزی که در این آیه نمود پیدا کرده،استهزاء اعتقادات حضرت شعیب(ع) توسط مخالفان ایشان است.آنجا که میگویند:« أَ صَلَوتُکَ تَأْمُرُکَ أَن نَّترُْکَ مَا یَعْبُدُ ءَابَاؤُنَا...».
اگر به تفاسیر مراجعه کنید خواهید دید که قریب به اتفاق آنها دلیل این حرف مخالفان را استهزاء اعتقادات و اعمال حضرت شعیب(ع) میدانند.اصلا حالت کنایی از لحن آیه مشخص است:-آیا نمازت به تو فرمان میدهد!!!؟
جناب آقای احمدی نژاد با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال 1384 گفتمان جدیدی را وارد عرصه سیاست کرد که هسته اصلی آن بحث مهدویت است.حال کافی است اندکی به رسانه های بیگانه یا روزنامه های زنجیره ای مراجعه کنید تا ببینید چقدر نسبت خرافاتی بودن به آقای احمدی نژاد وارد شده است.مخالفان آنقدر درباره این امر افراط کردند که مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه 29 خرداد نسبت به آن هشدار دادند و خرافاتی خواندن رئیس جمهور را کاری بسیار غیر اخلاقی دانستند.
6.تحقیر بسیار شدید حضرت شعیب(ع) توسط مخالفان:هرگاه باطل در برابر منطق بسیار نیرومند جبهه حق قرار میگیرد سعی میکند با تحقیر جبهه حق رسوایی خود را بپوشاند. حضرت شعیب(ع) هم از این کار غیر اخلاقی جبهه باطل در امان نماند:
قَالُواْ یَاشُعَیْبُ مَا نَفْقَهُ کَثِیرًا مِّمَّا تَقُولُ وَ إِنَّا لَنرََئکَ فِینَا ضَعِیفًا وَ لَوْ لَا رَهْطُکَ لَرَجَمْنَاکَ وَ مَا أَنتَ عَلَیْنَا بِعَزِیز
گفتند: اى شعیب! ما بسیارى از حرفهاى تو را نمىفهمیم. ترا در بین خود ناتوان مىبینیم. اگر به خاطر بستگانت نبود، سنگسارت مىکردیم و تو نزد ما عزیز و محترم نیستى.(هود-??)
حالا تفسیر این آیه شریفه را از المیزان میخوانیم تا تحقیر کردن حضرت شعیب(ع) توسط مخالفان ایشان بهتر برای ما متجلی شود:
«آوردن کلمه" فقه" در اینجا بلیغتر از کلمه" فهم" و قوىتر از آن است و کلمه" رهط" به معناى قوم و عشیره است. و بعضى «3» گفتهاند: این کلمه شامل سه نفر تا هفت و یا تا ده نفر مىشود، پس اینکه کلمه" رهط" را آوردند اشاره کردهاند به کمى قوم و خویش شعیب و اینکه قوم و خویش آن جناب کارى از دستشان بر نمىآید و کلمه" رجم" به معناى سنگباران کردن کسى است..
بعد از آنکه جناب شعیب (ع) با مردم خود اجتماع کرده و آنان را با حجت خود مجاب کرد مردم دیدند در مقابل گفتار منطقى او هیچ حرف حسابى ندارند و به هیچ وجه نمىتوانند از راه استدلال او را ساکت کنند لا جرم نخست گفتند که: بسیارى از گفتههاى او براى آنان نامفهوم است و معلوم است که اگر به راستى کلام گویندهاى براى شنوندهاش مفهوم نباشد قهرا کلامى لغو و بى اثر خواهد بود و این سخن آنان کنایه از این بود که اى شعیب! تو حرفهایى مىزنى که هیچ فایدهاى در آن نیست..
آن گاه دنبال آن گفتند:" وَ إِنَّا لَنَراکَ فِینا ضَعِیفاً- و ما تو را در بین خود ضعیفمىبینیم" یعنى اگر تو شخص نیرومندى بودى ما ناگزیر مىشدیم به فهم خود فشار بیاوریم تا کلام نامفهوم تو را بفهمیم ولى تو در بین ما نیرومند نیستى و ما مجبور نیستیم کلام نامفهوم تو را بفهمیم و به فهمیدن آن اهتمام ورزیم و آن را بشنویم و قبول کنیم، بلکه ما تو را در بین خود فردى ضعیف مىدانیم که نه به دستوراتش اعتنایى هست و نه به سخنانش..
قوم شعیب (ع) بعد از درماندن در مقابل منطق او، به او گفتند:[ تو را ضعیف و بى یاور مىبینیم!]، و او را تهدید به قتل کردند.
و آن گاه تهدیدش کردند که:" وَ لَوْ لا رَهْطُکَ لَرَجَمْناکَ" یعنى اگر ملاحظه این عده قلیل از بستگانت نبود تو را بطور یقین سنگسار مىکردیم، ولى ما ملاحظه جانب این چند نفر خویشان تو را مىکنیم و متعرض تو نمىشویم. و اگر بستگان او را رهط (یعنى عدهاى کم) خواندند براى این بوده که اشاره کرده باشند به اینکه اگر روزى بخواهند او را به قتل برسانند هیچ باکى از بستگان او ندارند و اگر تا کنون دست به چنین کارى نزدهاند در حقیقت نوعى احترام به بستگان او کردهاند.
سپس دنبال آن تهدید اضافه کردند که:" وَ ما أَنْتَ عَلَیْنا بِعَزِیزٍ" تا آن تهدید یعنى جمله" لَوْ لا رَهْطُکَ" را تاکید کرده، فهمانده باشند که تو در بین ما قوى نیستى و مقامى منیع ندارى، آن قدر محترم نیستى که رعایت جانبت از کشتنت باز بدارد نه، اگر بخواهیم به بدترین وجه که همان سنگسار باشد تو را مىکشیم و تنها چیزى که تا کنون ما را از این کار باز داشته رعایت جانب بستگان تو بوده، پس خلاصه گفتار اهل مدین این شد که خواسته بودند جناب شعیب را اهانت نموده بگویند: ما هیچ اعتنایى به تو و سخنان تو نداریم و تنها بخاطر رعایت جانب بستگانت تا کنون متعرض تو نشدهایم.»
همان طور که در تفسیر المیزان آمده جبهه باطل چون در مقابل استدلال قوی حضرت شعیب(ع) توان ایستادن ندارد به تحقیر و توهین روی آورده است.اما درمورد دکتر احمدی نژاد:
-ترک اجلاس دوربان2 توسط دولتهای حامی نظام سلطه به هنگام افشاگریهای مستدل دکتر احمدی نژاد بر علیه صهیونیسم.
-ترک سالن اجلاس سازمان ملل توسط حامیان نظام سلطه به هنگام سخنرانی دکتر احمدی نژاد
-ساخت کلیپهای هجو آمیز علیه دکتراحمدی نژاد به تعداد زیاد و پخش آن در فضای اینترنت
-ارسال پیامکهای اهانت آمیز علیه دکتر احمدی نژاد به تعداد بسیار زیاد
-ایجاد موج اهانت و هجو دکتر احمدی نژاد توسط رسانه های ضدانفلاب خارجی و رسانه های همسوی داخلی تا مرز توهین و فحاشی مستقیم به نماینده ملت
و
.
.
.
اینها گوشه ای از سناریوی توهین و تحقیر رئیسجمهور محبوب بود که توسط دشمن کلید خورد.در اجلاس دوربان2 وقتی نمایندگان دولتهای حامی نظام سلطه به هنگام سخنان مستدل دکتر احمدی نژاد در محکومیت صهیونیسم؛اجلاس را ترک کردند گویی این آیه شریفه متجلی شد که دشمنان خطاب به شعیب بن صالح میگویند :« یَاشُعَیْبُ مَا نَفْقَهُ کَثِیرًا مِّمَّا تَقُولُ وَ إِنَّا لَنرََئکَ فِینَا ضَعِیفًا»
تلاش صهیونیستها برای ممانعت از سخنرانی دکتر احمدی نژاد در اجلاس دوربان2 با استفاده از سلاح تحقیر
7. بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیرٌْ لَّکُمْ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِین:هرگاه این آیه شریفه را میخوانیم ناخودآگاه به یاد مهدی فاطمه(ع) میفتیم.هر سال در نیمه شعبان این آیه شریفه را بر درودیوار محل و مسجد میبینیم.احادیث زیادی هم شنیده ایم که بقیت الله در این آیه تفسیر به وجود مبارک حضرت مهدی(عج) میشود.برای مثال امام باقر(ع) میفرمایند:« نخستین سخنى که قائم علیه السلام پس از قیام خود مىگوید این آیه است" بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ" سپس مىگوید منم بقیة اللَّه و حجت و خلیفه او در میان شما، سپس هیچکس بر او سلام نمىکند مگر اینکه مىگوید: السلام علیک یا بقیة اللَّه فى ارضه»
جناب آقای احمدی نژاد با احیای گفتمان مهدویت این آیه شریفه را در رگهای مردم جاری کرد.هربار که ایشان پیش از آغاز سخنانش دعای فرج را میخواند گویی این آیه شریفه را خطاب به جهانیان فریاد میزند که« بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیرٌْ لَّکُمْ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ».
اما نکته ای که میخواستم عرض کنم این بود که این آیه شریفه تنها یک بار در قرآن کریم آمده و آنهم از جانب حضرت شعیب(ع) خطاب به قوم خود.
آری.امروز هم شعیبی دیگر این آیه را خطاب به جهانیان فریاد میزند.
ج)شغل حضرت صالح(ع) آهنگری بود:
در مورد قسمت دوم اسم شعیب بن صالح که " صالح " می باشد باید دقت کرد که صالح در اینجا در نقش پدر برای شعیب می باشد. که با بررسی این بخش نیز به ربط زیبا و پرمفهومی دست می یابیم .
صالح را چه به مفهوم عام آن یعنی نیکوکار بگیریم می تواند منطبق بر نام پدر احمدی نژاد باشد و چه به معنای خاص آن یعنی " صالح پیامبر " باید گفت طبق برخی نقل قولها شغل حضرت صالح(ع) آهنگری بوده است و همانطور که میدانید شغل پدر آقای احمدی نژاد هم آهنگری بوده است.
(با تشکر از دوست عزیزی که مطلب قرآنی این رمزگشایی را تهیه فرمودند)
نوشته شده توسط :::نظرات دیگران [ نظر]